fbpx

Dit zijn de luidste legale rotjes & knallers in Duitsland 2019

Dit zijn de luidste wettelijke rotjes & knallers in Duitsland 2019 - Pyrodoctor vuurwerk online shop

Ontdek in dit artikel wat de luidste wettelijke knallers & rotjes in Duitsland zijn in 2019!

Dit zijn de luidste legale rotjes & knallers in Duitsland 2019

Vooral aan het eind van het jaar zullen rotjes en rotjes weer een spannend onderwerp zijn in Duitsland. Want van herfst tot oudejaarsavond is het in principe niet veel langer en daarom willen veel mensen zich al afvragen welk oud en nieuw vuurwerk dit jaar waarschijnlijk het beste en luidste is. Uiteraard spelen veiligheid en wettigheid, evenals kwaliteit een belangrijke rol. – In dit artikel laten we u kennismaken met de luidste legale rotjes en rotjes in Duitsland 2019.

De Koning Böller – Extreem luidruchtig & legaal

De Koning bij Vuurgevecht is in feite de luidste legale voetzoeker van Duitsland in 2019, omdat in de Bondsrepubliek maximaal 120 decibel is toegestaan, omdat juist hier de pijngrens voor het menselijk oor ligt. De koning komt tot 119 decibel met een luide kanonaanval per rotje. Als kleine vergelijking, een kettingzaag of een pneumatische beitel bereikt slechts 110 decibel, en zelfs rockconcerten en Formule 1 auto’s zijn nog steeds onder deze waarde. The King is dus extreem luidruchtig en een akoestisch hoogtepunt op elk oud en nieuw feest.

Is het volume van The King wapens gevaarlijk?

Als u zich nu afvraagt of 119 decibel leidt tot blijvende schade aan het menselijk gehoor, kunnen wij u geruststellen. Omdat The King onder de pijngrens en binnen het wettelijke bereik ligt, is er geen gevaar voor blijvende gehoorschade door de luide rotjes. 119 decibel kan het gehoor alleen beschadigen als mensen gedurende lange tijd, bijvoorbeeld enkele uren per week, aan dit volume worden blootgesteld.

Vooral in Oost-Europa zijn er veel rotjes en rotjes met meer dan 150 decibel, wat meer lawaai is dan het opstijgen van een vliegtuig. Deze hoeveelheid is zelfs bij korte blootstelling zeer gevaarlijk en is daarom in Duitsland verboden. Daarnaast kan de extra bliksemschicht set van typische Poolse rotjes levensbedreigend zijn. Daarom is ook de invoer in de Bondsrepubliek Duitsland verboden en is deze onderworpen aan een gevangenisstraf van maximaal drie jaar.

Daarom moet je absoluut inzetten op legale rotjes. Want dat betekent niet dat ze het zonder volume moeten stellen, want The King is erg leuk en tegelijkertijd legaal en veilig. Natuurlijk moet je The King Böller niet direct naast je oor of de oren van andere mensen ontsteken, maar een beetje van je af staan als ze ontstoken worden. Wie deze bekende waarschuwing in acht neemt, hoeft zich echter geen zorgen te maken over mogelijke gevaren.

Wat maakt The King zo speciaal?

Nu we de grootste zorgen over de veiligheid en het gevaar hebben opgehelderd, willen we ons richten op de grote populariteit van de rotjes van de koning. Omdat The King er al vele jaren is. Vroeger stonden de rotjes bekend onder de naam Koning Cobra en werden ze beschouwd als een jaarlijkse verplichte aankoop voor oudejaarsavond met ontelbare fans van rotjes en rotjes. Ook toen al stond The King bekend om zijn extreme volume en zijn sterke knal.

De koning zorgt voor een extreem luide kanonaanval na de ontsteking, die over lange afstanden hoorbaar is. De fabrikant Fireevent, die we in de loop van dit artikel nog een keer zullen bespreken, is erg trots op deze speciale roetwerper, omdat hij in de loop der jaren veel fans heeft gewonnen. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met het hoge volume van de rotjes, maar ook met de goede kwaliteit van The King.

Omdat The King eenvoudig en veilig kan worden opgezet. Daarnaast heeft de rotor een groot recht oppervlak aan de onderzijde, waardoor de rotor van Fireevent zeer goed blijft. Zelfs van de weg af valt de koning zelden om, hoewel de grond zo recht mogelijk moet zijn. De zekering van de koning is lang genoeg zodat je je vingers niet verbrandt als je hem aansteekt, en je hebt genoeg tijd om weg te komen. Daarom kan er ook een haak achter deze veiligheidskwestie worden gemaakt.

.

Wat zijn de fundamentele gegevens over The King Böller?

De 119 van de 120 decibel die de Koning heeft toegestaan, zijn al voldoende aangepakt. Maar daarnaast zijn er nog wat meer spannende en wetenswaardige gegevens en feiten te vinden voor de luidste voetzoeker in Duitsland 2019. Deze wordt vanwege de legaliteit ook op de Duitse markt verkocht en is daarom zonder problemen beschikbaar voor elke volwassen Duitse burger. Hoewel The King niet in elke supermarkt verkrijgbaar is, zijn Pyro Online Shops, zoals Pyrodoctor, de beste manier om The King online te bestellen.

Bij bestelling ontvangt u 5 kanonschoten per pakje van The King. Deze zijn in een transparante kunststof verpakking, waarbij men precies naar de zwarte rotjes met de gele tekst kan kijken. De fabrikant Fireevent hecht veel belang aan kwaliteit in de productie en heeft met The King een zeer populair en speciaal rotje in de aanbieding.

De koning heeft een kaliber van 17 millimeter en een gewicht van 30 gram. De rotjes zijn ingedeeld in de klasse F2 en geregistreerd onder het (CE) registratienummer 0646-F2-104-091-02. De rotjes
zijn ingedeeld in de klasse F2 en geregistreerd onder het (CE) registratienummer 0646-F2-104-091-02. De vijf rotjes hebben elk een netto explosieve massa, kort NEM, van 30 gram. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het volume van The King Böller erg luidruchtig is en nauwelijks te vergelijken met normale legale rotjes.

Waar en door wie zijn The King Böller gemaakt?

De koning is van de fabrikant Fireevent uit Oostenrijk. De vuurwerkers, zoals zij zichzelf noemen, hebben vele jaren ervaring met oud en nieuw vuurwerk, zoals vuurwerk en rotjes. Het bedrijf uit Hohenems in de Oostenrijkse provincie Vorarlberg is sinds 1999 actief op het gebied van pyrotechniek met zijn producten en diensten. Vanaf het begin lag de focus ook op de internationale markt.

Sinds mei 2019 is Fireevent weer veel veranderd, het Fireevent is niet alleen een merk, maar ook een eigen bedrijf. Het werd opgericht door twee teamleden van het vorige bedrijf, waaronder het merk Fireevent behoorde.

De twee nieuwe bazen Christoph Amann en Markus Jochum begonnen met een frisse bries en nieuwe ideeën. De focus op kwaliteit en optimale producten is gehandhaafd, maar er zijn en worden tal van verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd. Deze moeten altijd in het belang zijn van klanten en producten zoals The King.

Fireevent staat voor optimale uitvoering door maximale kwaliteit en goede ideeën. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Koning Böller ook dit jaar weer met vreugde in Duitsland door veel mensen wordt verwacht.

-In onze blog vindt u het laatste nieuws over vuurwerk. Wij brengen verslag uit over de huidige trends en presenteren hier unieke aanbiedingen & Nieuwjaarsvuurwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *