fbpx

De grootste voorraadverkoop van vuurwerk en pyrotechnische artikelen in NRW 2019 /20

De grootste voorraadverkoop van vuurwerk en pyrotechnische artikelen in NRW 2019 20 - Pyrodoctor vuurwerk online shop

Lees in dit artikel wanneer en waar in 2019 de grootste voorraadverkoop van vuurwerk en pyrotechniek in NRW zal plaatsvinden!

De grootste voorraadverkoop van vuurwerk en pyrotechnische artikelen in NRW 2019 /20

Oudejaarsavond is het grote hoogtepunt van het jaar voor alle liefhebbers van vuurwerk en pyrotechniek. Voor het overige is bekend dat het verbranden van vuurwerk bij wet verboden is en alleen is toegestaan met een uitzonderingsvergunning. Rond het nieuwe jaar kan iedereen echter zonder problemen en zorgen vuurwerk en pyrotechniek ontsteken.

NU VOOR DE GROOTSTE VERKOOP VAN VUURWERK & PYROTECHNISCHE ARTIKELEN IN NRW

Om u zich ook voor deze speciale dag optimaal in te dekken met vuurwerk en pyrotechniek, vindt u in onze Pyrodoctor Online Shop veel verschillende aanbiedingen. Maar ook offline zijn er enkele spannende mogelijkheden voor alle liefhebbers van vuurwerk en pyrotechniek. – In het bijzonder is er sprake van de grootste magazijnverkoop van brand en pyrotechniek in Noordrijn-Westfalen in 2019.

Waar vindt NRW’s grootste voorraadverkoop van vuurwerk en pyrotechniek plaats?

Ook in dit jaar opent de vuurwerkverkoop op oudejaarsavond weer de poorten van de ijsbaan Essen-West voor alle pyro- en vuurwerkvrienden. Daar kun je talloze speciale aanbiedingen en mogelijkheden verwachten, maar ook veel leuke mensen.

Elk jaar organiseert oud en nieuw Essen de mega-magazijnverkoop van vuurwerk en pyrotechniek in de ijsbaan van Essen. Dit evenement is inmiddels een gevestigde waarde geworden, zodat veel bezoekers en geïnteresseerden de ijsbaan binnenstormen. Al 26 jaar lang vindt de cultus nieuwjaarsverkoop plaats in het magazijn van de ijsbaan van Essen.

Elk jaar komen er meer bezoekers, maar ze worden ook verdeeld over de volledige drie dagen van de magazijnverkoop. Het vuurwerk op oudejaarsavond in Essen vindt plaats van 28 december 2019 tot en met 31 december 2019 in de Eishalle Essen-West. Deze is gelegen aan de Curtiusstraße 2, 45144 Essen.
Op 28 december is de oudejaarsverkoop geopend van 08:00 tot 21:00 uur, terwijl op 31 december de ijsbaan alleen open is van 08:00 tot 18:00 uur. In ieder geval moet dit voldoende tijd zijn om een goede voorraad aan te leggen.

Wat is er met het vuurwerk en de pyrotechnische middernachtverkoop?

Wat is er met het vuurwerk en de pyrotechnische middernachtverkoop - Pyrodoctor shop

Dit jaar is er echter een heel bijzondere innovatie: voor de tweede keer vindt er een middernachtverkoop plaats op de ijsbaan in Essen. Dit geeft u de mogelijkheid om als een van de eersten deel te nemen aan de populaire en goed bezochte vuurwerkverkoop.
Zoals de naam middernachtverkoop zegt, begint de vuurwerkverkoop op oudejaarsavond om 00:01 uur en eindigt na drie volle uren om 03:00 uur. Het geheel zal plaatsvinden op 28 december 2019 in de ijsbaan Essen-West en is inderdaad de allereerste verkoop van vuurwerk en pyrotechniek die u dit jaar kunt bezoeken.

Je mag deze kans niet missen. Vooral als u uit Essen of Noordrijn-Westfalen komt, is de eerste nachtelijke verkoop van vuurwerk en pyrotechniek een bijzondere belevenis voor alle betrokkenen.

Wat kunt u naast de normale voorraad- en nachtverkopen verwachten?

Naast de jaarlijkse magazijnverkoop van de oudejaarsverkoop in Essen en de middernachtverkoop op de ijsbaan van Essen, is er nog een mooi aanbod. We hebben het over de vuurwerkproefschietpartij, die ook elk jaar plaatsvindt. Dit is ook erg populair geworden bij alle bezoekers.

Hier heeft u de unieke mogelijkheid om vooraf vuurwerk te zien in een live demonstratie. Verschillende rotjes en rotjes en andere pyrotechnische artikelen worden ontstoken. Het vuurwerkproefschieten is daarom een groot plezier voor het hele gezin. Veel gasten genieten van het spektakel.

Dat schrijft de Westdeutsche Allgemeine Zeitung over de vuurwerkproefschietpartij op de oudejaarsverkoop in Essen:

Op de avond van de eerste dag van de verkoop, zo is de traditie, organiseerde hij de “proefopnames” op de parkeerplaats van de ijsbaan – hij stuurde ook de grotere kalibers naar de start, waar de verhouding zwart poeder al in kilogram kan worden aangegeven. Een spektakel dat niet zonder effect bleef; soms moest het personeel zelfs de toegang tot de verkoopruimtes na de demonstratie beperken vanwege de drukte.

Dit zal echter pas op 28 december 2019 gebeuren, ook in de Eishalle Essen-West. Let ook op het tijdstip van de dag, want de vuurwerktest begint om precies 17:30 uur op het terrein van de Essen-West ijsbaan.

De evenementen van de oudejaarsverkoop Essen in één oogopslag:

  • Grootste voorraad vuurwerk en pyrotechniek in NRW 2019 (28.12.2019 tot en met 31.12.2019)
  • Eerste middernachtverkoop van vuurwerk en pyrotechniek (28.12.2019 – 00:01 tot 03:00 uur)
  • Speciale vuurwerkproefschieten voor echte vuurwerkliefhebbers (28.12.2019 om 17.30 uur).

Wat kunt u verwachten op de grote oudejaarsverkoop in Essen 2019?

Het geweldige team van Silvesterverkauf Essen plant het evenement ruim van tevoren. De organisatie en natuurlijk het aanbod voor bezoekers en geïnteresseerden is dan ook goed. Omdat de grootste voorraadverkoop van pyrotechniek en vuurwerk in NRW in 2019 natuurlijk ook erg populair is, is een optimale organisatie ook erg belangrijk.

Wat kunt u verwachten op de grote oudejaarsverkoop in Essen 2019 - Pyrodoctor shop

Bezoekers kunnen 600 gratis parkeerplaatsen verwachten op het terrein van de ijsbaan in Essen. Omdat dit een groot gebouw is, kunnen bezoekers van buiten de stad de ijsbaan ook snel en gemakkelijk vinden dankzij bewegwijzering of navigatieapparatuur.

Verder en waarschijnlijk het belangrijkste voor alle liefhebbers van vuurwerk en pyrotechniek is het grote assortiment en aanbod op de oudejaarsavond van Essen. Kijk uit naar meer dan 300 vuurwerkartikelen in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en categorieën. Daarom krijgt elke bezoeker zeker zijn geld.

Welk vuurwerk vindt u op de vuurwerkverkoop?

Het aanbod is enorm en omvat alle gangbare en veel speciaal vuurwerk. In principe kan het assortiment van oud en nieuw in Essen worden onderverdeeld in zes gebieden, die wij u op dit moment graag willen voorstellen.

  1. Eerst hebben we het jeugdvuurwerk, dat een grote selectie van vuurwerk voor jongeren bevat. Omdat normaal vuurwerk niet aan minderjarigen mag worden verkocht, wordt hier legaal jeugdvuurwerk aangeboden aan bezoekers vanaf 12 jaar.
  2. De volgende is een ongelooflijke selectie van klassieke oudejaarsraketten. Deze zijn al jaren erg populair. Daarnaast zijn er ook veel unieke vuurwerkraketten met onbegrijpelijke en zeer verschillende effecten.
  3. Ook bakens worden graag gekocht. Deze verlichten de nacht op een bijzondere manier.
  4. U vindt de populaire vuurwerkbatterijen ook op de oudejaarsverkoop in Essen. Deze zorgen voor ongelooflijke licht- en kleureffecten door middel van bombetten en klap-effecten.
  5. Natuurlijk behoren Chinese voetzoekers en kanonaanvallen ook tot een oudejaarsverkoop. Deze zijn zeer luidruchtig en verkrijgbaar in talloze variaties. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende rotjesverpakkingen.
  6. Tot slot worden er ook Bengaalse en rookbommen aangeboden. De Bengaalse vuren en verschillende rookeffecten zijn erg populair bij sommige oudejaarsfans en zorgen voor een unieke sfeer.

Nu om meer te leren over de grootste selectie vuurwerk in NRW!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *